Modernizacija Aerodroma CG

Bez autora
Sep 02 2010

Javno preduzeće Aerodromi Crne Gore potpisalo je ugovor o izradi idejnog projekta za rekonstrukciju, adaptaciju i dogradnju administrativno-poslovne zgrade na tivatskom aerodromu. Izrada idejnog projekta, nakon tenderske procedure, povjerena je projektantskoj kompaniji Institut građevinarstva Hrvatske (IGH), a ukupna vrijednost ugovorenog posla iznosi 39,94 hiljade eura. Aerodrom Tivat dobiće moderan i funkcionalan administrativno-poslovni objekat sa unaprijeđenim sadržajima za opsluživanje aviona i putnika, kao i VIP salone, sve u skladu sa trendovima modernog, bezbjednog i sigurnog aerodromskog servisa. Projektovanje bi trebalo da bude završeno za sto dana...

Modernizacija Aerodroma CGJavno preduzeće Aerodromi Crne Gore potpisalo je ugovor o izradi idejnog projekta za rekonstrukciju, adaptaciju i dogradnju administrativno-poslovne zgrade na tivatskom aerodromu.

U saopštenju Aerodroma Crne Gore navodi se da je izrada idejnog projekta, nakon tenderske procedure, povjerena projektantskoj kompaniji Institut građevinarstva Hrvatske (IGH), a ukupna vrijednost ugovorenog posla iznosi 39,94 hiljade eura.

„Aerodrom Tivat dobiće moderan i funkcionalan administrativno-poslovni objekat sa unaprijeđenim sadržajima za opsluživanje aviona i putnika, kao i VIP salone, sve u skladu sa trendovima modernog, bezbjednog i sigurnog aerodromskog servisa", navode iz Aerodroma.

Projektovanje bi, kako su dodali, trebalo da bude završeno za sto dana.

Ugovor su potpisali direktor JP Aerodromi Crne Gore, Milovan Đuričkovič, i predstavnik IGH-a, Željko Štromar.

Iz Aerodroma su kazali da se projektom rekonstrukcije administrativno-poslovne zgrade potvrđuje kontinuitet modernizacije crnogorskih aerodroma, koja je, kako su podsjetili, započela kada je crnogorsko preduzeće 2003. godine preuzelo aerodrome u Tivtu i Podgorici od srpskog avioprevoznika JAT-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik